Ale!

Seiko Kinetic SRN043P1 miesten rannekello

420  310 

Seiko Kinetic SRN043P1 miesten rannekello
– 100m
– teräsrunko ja teräsranneke
– hardlex lasi
– päivämäärä- ja viikonpäivä näyttö
– Ø 42mm

Kuvaus

Hieno Seiko Kinetic SRN043P1 miesten rannekello teräsrannekkeella, teräksisellä rungolla ja valkoisella kellotaululla. Kello saa käyntienergiansa akusta, joka latautuu kuin automaattikello eli kehosi liikkeestä. Kello käy kuin kvartsikello, mutta siinä yhdistyvät automaattikellon roottoritekniikka ja paristokäyttöisen koneiston tarkkuus. Kellolla on noin kuuden (6) kuukauden käyntivara täydellä latauksella. Koneistossa on lisäksi ylilatauksen estomekanismi joka suojelee kellosi akkua. Kellossa on myös vähäisen latauksen indikaattori: sekuntiviisari alkaa liikkua kaksi sekuntia kerrallaan latauksen ollessa alle 24h.
Kellossa on lisäksi kaksiosainen päivyri, jonka toinen osa näyttää päivämäärän ja toinen viikonpäivän, joten et voi tämä kello ranteessasi unohtaa päivämäärää tai viikopäivää.
Kellon halkaisija on 42mm, tehden kellosta erittäin sopivan kokoisen monen kokoisiin ranteisiin. Kello sopii tyylillisesti erittäin hienosti pukukelloksi tai tyylikkääksi arkikelloksi. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa ja sillä on kahden vuoden takuu. Toimitusaika noin 5 päivää tilauksesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seiko Kinetic SRN043P1 miesten rannekello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *