Näppäile koodi ” gant20 ” kassalla, niin saat -20% pois kaikista Gantin kelloista. Tarjous voimassa 15.5. saakka.

Koodilla: ” kevät ” kaikki kellot -10% toukokuun ajan. Aina veloitukseton toimitus!

Seiko SKX007 sukeltajankello ei maailman kuuluisimpaan agenttiin viittaavasta numeroinnistaan huolimatta mikään pukukello, vaan 200 metriin saakka vesitiivis toolwatch. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kello on testattu 20 bar paineessa 30 sekunnin ajan. Kellolla voi siis laitesukeltaa. Kelloa ei tule kuitenkaan käyttää syvyyksissä, joissa käytetään seoskaasuja kuten heliumia eli aivan protason sukelluskello tämä laite ei ole.

Kellon teräksestä valmistetun rungon leveys on 43 mm ja paksuus 14 mm. Kellossa on 22 mm leveä samasta materiaalista valmistettu jubilee-ranneke. Kellon bezeliä on saatavissa vakiona kahdessa värissä – mustana ja sini-punaisena “pepsinä”. Rannekevaihtoehtoina on kuvassa näkyvät Seikon omat teräs jubilee ja kumiranneke. Kumpaakaan rannekevaihtoehtoa ei mielestäni voi kehua kovinkaan laadukkaan oloiseksi. Tämän vuoksi kelloon asennetaankin usein ns. aftermarket ranneke, jolla kelloon saadaan myös lisää eloa ja omaa tyyliä.

SKX007 ruskeasta nahasta valmistetulla natorannekkeella

Kellon hinta jää Suomestakin ostettuna alle 400 euron ja se sopii mielestäni loistavasti jokapäiväiseen arkikäyttöön. Pienet kulumat ja naarmut tuovat kelloon lisää rosoa ja särmää.

Kuvassa mielestäni kauniisti patinoitunut SKX007 pepsi bezelillä. Erilaiset ruskeat nahkarannekkeet sopivat loistavasti kellon kumpaankin väriversioon.


 

Allaolevassa videossa vielä lisää juttua Seiko SKX007:sta