Seiko

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Seiko on pitkät perinteet omaava japanilainen kellovalmistaja. Seikon historia ulottuu aina vuoteen 1881, jolloin Kintarō Hattori avasi kello- ja jalokivikaupan Tokioon. Vuonna 1892 hän alkoi tuottaa Seikosha-nimisiä kelloja ja Seiko tuotemerkki näki päivänvalon vuonna 1924. Seikon käsialaa on muun muassa historian ensimmäinen kvartsikello. Tänä päivänä merkin valikoimista löytyy runsas määrä eri käyntivoimilla toimivia kelloja. Seikon kellot ovat tunnettuja hyvästä laadusta ja niitä löytyy kuluttajien iloksi todella laaja skaala eri hintaluokissa. Kelloni.fi valikoimissa on kattava valikoima erilaisia Seikon kelloja moneen käyttötarkoitukseen.

Kelloni.fi ei ole Seikon virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Seiko-kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme Seiko kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Seiko-rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ilman toimituskuluja.