Seiko Solar

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Seiko Solar -kellot ovat kvartsikelloja, jotka saavat energiansa valosta. Valosta saatu energia varastoidaan kellon itsestään latautuviin akkuihin. Normaali päivittäinen valo riittää lataamaan akut, joten kelloja on huoleton käyttää. Seiko Solar -kellot eivät tarvitse ylimääräistä ylläpitoa, koska akkua ei tarvitse vaihtaa. Kellojen akut latautuvat erittäin nopeasti mistä tahansa valosta. Yhden minuutin latauksella saavutetaan jo yhden tunnin käyttöaika ja vain kolmessa tunnissa kellon akku on latautunut täyteen. Seiko Solar -rannekellot säilyttävät latauksensa erittäin hyvin ja täysin pimeässä niissä riittää virtaa jopa 6 kuukautta. Vaikka kellon akku pääsisi tyhjentymään, niin vain 8 minuutin altistus valolle saa sen toimimaan normaalisti.

Kelloni.fi ei ole Seikon virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Seiko-kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme Seiko kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Seiko-rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin toimipisteeseen ilman toimituskuluja.