Seiko Kinetic

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta

Vuonna 1968 Baselin messuilla Seiko julkaisi ensimmäisen Kinetic-kellonsa prototyypin. Se oli maailman ensimmäinen kello, joka muutti liike-energian sähköenergiaksi. Tämä oli ensimmäinen askel kehityksessä, joka 20 vuotta myöhemmin, on tehnyt Kineticin synonyymiksi ympäristöystävyydelle, korkealle suorituskyvylle ja pitkäkestoiselle käyttömukavuudelle.

Kinetic kelloissa on kineettinen energiayksikkö (kinetic E.S.U), johon sähköinen energia latautuu liikkeen voimasta kellon ollessa ranteessasi. Tämä voimanlähde poikkeaa täysin tavanomaisesta kelloparistosta ja siksi tämä kello ei vaadi paristonvaihtoa. Ensimmäisen kaupallisen Kinetic-kellon julkaisusta (1988) tähän päivään asti on Kinetic-kelloja myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta (2007).

Kelloni.fi ei ole Seikon virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Seiko-kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme Seiko kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Seiko-rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin toimipisteeseen ilman toimituskuluja.