Pukukellot

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Vaikka maailman suosituin agentti käyttää sukeltajankelloa smokin kanssa, se ei tarkoita että meidän tavallisten kuolevaisten pitäisi. Pukukellolla tarkoitetaan tyylikkään pelkistettyä kelloa, joka sopii käytettäväksi puvun tai kauluspaidan kanssa.

Pukukelloa voi käyttää juhlavamman pukeutumisen lisäksi tyylikkäänä arkiasun viimeistelijänä. Monipuolisuutensa vuoksi pukukellon tulisikin löytyä jokaisen tyylitietoisen miehen kellolaatikosta.

Pukukelloille tyypillistä on rauhallisen minimalistinen kellotaulu, mutta kelloja löytyy myös runsaammista ykstityiskohdista pitävien makuun. Useimmiten pukukello on varustettu nahkarannekkeella, mutta myös metallirannekkeella varustettuja pukukelloja löytyy.

Pukukello on helppo sovittaa erilaisiin asukokonaisuuksiin erilaisilla nahkarannekkeilla. Ota selvää, mikä on pukukellosi lugiväli ja voit ostaa kelloon esimerkiksi mustiin ja ruskeisiin nahkakenkiin sekä vöihin sopivat rannekkeet. Rannekkeen vaihto pukukelloon on helppoa siihen tarkoitetun jousitappityökalun avulla. Minimalistisen kellotaulun voi myös matchata erilaisiin canvas- tai suederannekkeisiin. Esimerkiksi kirkkaan värisellä canvasrannekkeella valkotauluisesta pukukellosta saa helposti kesäisen katseenkääntäjän. Samaa voi kokeilla myös värikkäällä natorannekkeella.