Orient

Showing all 6 results

Showing all 6 results

Orient on japanilainen kellovalmistaja ja Japanin suurin mekaanisia kelloja valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1950 Tokiossa. Orientin perustaja on mies nimeltä Shogoro Yoshida. Orientin käsialaa on muun muassa mailman ohuin day/date kalenterilla valmistettu automaattikello (1964) nimeltään Fineness.  Tänä päivänä Orient kuuluu Seikon omistukseen. Orientilla laaja valikoima mekaanisia- ja kvartsikelloja monissa eri hintakategorioissa. Merkin kelloissa korostuu loistava hinta-laatusuhde. Orientin kellomallisto on hyvin laaja, ja sieltä löytyy sporttisten kellojen lisäksi monia klassisia malleja.

Orientin miesten kellomallistosta löytyy kelloja aina klassisista pukukelloista sukeltajankelloihin. Kuuluisia Orientin miesten automaattikellomalleja ovat: Orient Ray II, Orient Mako II, Orient Mako XL ja Orient Triton. Valikoimistamme löydät erilaisia Orientin automaatti- ja kvartsikelloja.

Kelloni.fi ei ole Orientin virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Orient kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikissa myymissämme Orient rannekelloissa on kahden vuoden koneistotakuu. Kaikki myymämme Orient rannekellot ovat uusia ja alkuperäisiä tuotteita. Saat tilattua Orient kellot helposti verkkokaupasta lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ilman toimituskuluja.