Gant

Showing all 10 results

Showing all 10 results

Vuonna 1949 perustettu Gant on amerikkalaismuodin perinteikäs nimi. Gantin juuret juontavat Yhdysvaltojen Connenticutiin, tarkemmin New Havenin kaupunkiin, josta IVY League tyyli sai alkunsa. Klassisia, preppy henkisiä vaatteita valmistavana yrityksenä myös Gantin kellot ovat muotoilultaan hillityn klassisia. Minimalistinen design kestää aikaa ja on helppo yhdistää muuhun pukeutumiseen. Gant kelloista löytyykin malleja, jotka sopivatkin niin juhlapukeutumiseen kuin casuaalimpaankin tyyliin. Gant rannekellojen nimi tulee yrityksen perustajan Bernad Gantmacherin sukunimestä.

Gantin miesten kelloille on ominaista klassisen tyylikäs muotoilu, rento eleganssi ja laadukkuus. Useissa Gantin miesten kellomalleissa käytetään laadukkaita Miyotan valmistamia kvartsikoneistoja. Kellojen rungot on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja kelloja on saatavilla erilaisilla pintakäsittelyillä varustettuna esimerksi tumman harmaana ja punakullan sävyisenä. Kaikki Gant-kellojen rannekkeet on valmistettu joko aidosta nahasta, ruostumattomasta teräksestä tai kestävästä silikonista.

Gant miesten rannekellot saat ostettua helposti Kelloni.fi verkkokaupasta ilman toimituskuluja. Gant rannekelloilla on valmistajan myöntämä kahden vuoden koneistotakuu. Gant kellojen toimitusaika on mallista riippuen 2-3 päivää.

Olemme Gant kellojen virallinen jälleenmyyjä ja kaikki myymämme Gant kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Gant-kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Gant-rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ilman toimituskuluja.