G-Shock

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

G-Shock kellot on tehty kestämään käyttöä. Nimi G-Shock on lyhenne sanoista gravitational shock.  Nämä kellot on rakennettu kestämään tärähtelyä, iskuja sekä kolhuja. Kestävyytensä ansiosta G-Shock -kellomallisto soveltuu erityisen hyvin urheiluun ja ulkokäyttöön. G-Shock kello onkin ulkoilevan ja liikkuvan miehen valinta.  Koska G-Shock kellot on valmistettu lähes kauttaaltaan muovista, ovat ne hyvin allergiaystävällisiä.

Lähes kaikki Casio G-Shock kellot ovat  digitaalisia tai digitaalisen ja analogisen kellon yhdistelmiä. G-Shock kelloissa on sekuntikello-ominaisuus, lähtölaskentatoiminto sekä taustavalo ja ne ovat myös vedenkestäviä. Ensimmäinen G-Shock kello suunniteltiin vuonna 1983.

Kelloni.fi ei ole Casion G-shockien virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme G-Shock kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme G-Shock kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme G-Shock kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua G-Shockit helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi kellon lähimpään Postin toimipisteeseen ilman toimituskuluja.