Casio

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta

Casio kellot ovat monelle miehelle synonyymi laadukkaille ja edullisille rannekelloille.

Casio on japanilainen vuonna 1946 perustettu rannekellojen ja  elektroniikkalaitteiden  valmistaja. Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin kellomallistossaan. Casion laajasta miesten valikoimasta löytyy rannekelloja moneen eri käyttötarkoitukseen.

Kelloni.fi on ottanut valikoimiinsa muutamia Casion miesten pukukelloja, miesten Casio Retro kelloja sekä miesten G- shock kelloja. Kelloni.fi ei ole Casion virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Casion kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme Casio kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Casio kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Casio rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin toimipisteeseen ilman toimituskuluja.