Casio Retro

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta

Casion Retro – kellomallisto on tuonut 80-luvun ikoniset miesten digitaalikellot takaisin. Retro digitaalikellot ovat itseasiassa nykyään oma kelloharrastamisen alalajinsa. Casio Retro kellomallistossa on useita nostalgisia miesten digitaalisia kelloja teräksen ja kullan sävyissä.

Monien Casio Retro kellojen digitaalisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa päivämäärän näyttävä kellonäyttö, herätys- ja ajanottokello. Casio Retro – miesten kellot ovat tyylitietoisen, muotia seuraavan miehen valinta. Casion Retro mallit sopivat hienosti tämän hetkisen katumuodin asusteisiin.

Kelloni.fi ei ole Casion virallinen jälleenmyyjä, vaan hankimme kaikki myymämme Casio Retro kellot eurooppalaisilta tukkureilta. Tämä mahdollistaakin Kelloni.fi verkkokaupan hyvän hintatason. Kaikki myymämme Casio Retro kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Casio Retro kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Casio Retro kellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi kellon lähimpään Postin toimipisteeseen ilman toimituskuluja.