Bulova

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Bulova on ikoninen kellomerkki, jonka juuret juontavat Amerikkaan ja vuoteen 1875. Tuolloin siirtolaisena Amerikkaan muuttanut Joseph Bulova perusti jalokivimyymälän nimeltä J. Bulova Company. Vuonna 1911 Bulova alkoi myymään ja valmistamaan pöytä- sekä taskukelloja. Rannekelloihin yritys siirtyi vuonna 1919, jolloin Bulova julkaisi miesten rannekellomalliston. Yrityksen nimi vaihtui Bulova Watch Company, Inc:si vuonna 1923.

Käänteentekevä vuosi Bulovan historiassa oli vuonna 1960, kun NASA pyysi Bulovalta tietokoneisiinsa kelloa. Näin Bulovan ja NASA:n yhteistyö alkoi ja kelloista tuli osa 46:tta eri Nasan tehtävää. Myöhemmässä vaiheessa NASA etsi Apollo-lentoja varten astronauteille sopivaa rannekelloa, jolloin vaihtoehtona olivat Bulova ja Omega. Kuten historia hyvin tuntee, kilpailun voitti sveitsiläisen Omegan valmistama Speedmaster, josta tuli virallinen kuukello.

Yrityksen omistus siirtyi pois Bulovan suvulta, kun Bulova liittyi osaksi Loews Corporationia vuonna 1979. Yrityksen nimi vaihtui Bulova Corporation:iksi vuonna 1988.
Nykyään Bulova on Citizenin tytäryhtiö, Citizen osti Bulovan vuonna 2008.

Kuuluisa Bulovan malleja ovat tietysti legendaarinen Lunar Pilot kuukello ja tarkkuudestaan kuulu Accutron.

Olemme Bulovan virallinen jälleenmyyjä ja kaikki myymämme Bulova kellot ovat uusia ja ne toimitetaan alkuperäisissä pakkauksissaan. Kaikilla myymillämme Bulova-kelloilla on kahden vuoden takuu. Takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, rungon pinnoitteen, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä.

Saat ostettua miesten Bulova-rannekellot helposti verkkokaupastamme. Toimitamme ostamasi rannekellon lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ilman toimituskuluja.