Bulova Special Edition Lunar Pilot 98A186 miesten kello

659 

Bulova Special Edition Lunar Pilot 98A186 miesten rannekello
– 50m roiskevesitiivis
– musta nahkainen natoranneke
– heijastamaton safiirilasi
– paristokäyttöinen, erittäin tarkka Bulovan high performance superkvartsi (262kHz)
– kronografi, päivyri ja takometri
– Ø 45 mm
– 36 kuukauden koneistotakuu

Tuotetunnus (SKU): bulova-special-edition-lunar-pilot-98a186 Osastot: ,

Kuvaus

Bulova Special Edition Lunar Pilot 98A186 rannekello on tuote täynnä historiaa. Kello on tavallaan uudelleen painos kuuluisasta, astronautti Dave Scottin ranteessa Apollo 15 lennolla olleesta kellosta.

Bulova Special Edition Moon Watch ei ole kokonsa puolesta kaikkein pienin kello. Mustaksi käsitellyn teräksisen kuoren halkaisija on 45mm ja paksuus 14mm. Lugista lugiin mitta (kellon pituus) on taas noin 50mm. Mitoistaan huolimattta, kello istuu hyvin normaalikokoiseen ranteeseen hyvän muotoilunsa ansiosta. Tässä kellossa on musta nahkainen nato-ranneke. Nato-ranneke nostaa kelloa aina hieman ranteesta, joten jos haluat mahdollisimman slimmin kellon, kannattaa sinun valita joko metalli- tai normaali nahkaranneke versio.

Mustasta kellotaulusta löytyy kronografi ja takometri. Taulun suojana on AR- pinnoitettu (heijastamaton) safiirilasike, johon on erittäin hankalaa saada naarmuja. Indeksit ja osoittimet on lumettu ja loistavat hienosti pimeässä. Kellon voimanlähteenä on Bulovan high-performance kvartsikoneisto (paristokäyttöinen), jonka tarkkuuden heiton sanotaan olevan vain muutamia sekunteja vuodessa.

Kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa ja sen toimitusaika on noin 4 päivää. Kellolla on 36 kuukauden valmistajan myöntämä koneistotakuu.

Allaolevassa videoclipissä lisää juttua kellosta

0/5 (0 Reviews)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bulova Special Edition Lunar Pilot 98A186 miesten kello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *